Gigi Becali va fi şocat! Dezvăluirea incredibilă care îl va lăsa fără cuvinte. Ce a putut să îi spună jucătoarea care a recunoscut că e lesbiană

Gigi Becali va fi şocat! Dezvăluirea incredibilă care îl va lăsa fără cuvinte pe latifundiarul din Pipera. S-a aflat ce a putut să îi spună jucătoarea care a recunoscut că e lesbiană. Nimeni nu s-ar fi aşteptat la aşa ceva

Gigi Becali este recunoscut pentru ieşirile sale dure la adresa persoanelor din comunitatea gay. Acum, patronul celor de la FCSB va fi pur şi simplu uimit.

Gigi Becali va fi şocat!

Ana Manea, prima jucătoare de fotbal din România care a recunoscut că e lesbiană, a vorbit despre şeful vicecampioanei. Deşi Gigi Becali nu ratează nicio ocazie să participe la acțiuni îndreptate împotriva celor din această comunitate, Ana Manea nu este supărată.

Jucătoarea care joacă pe postul de extremă în Spania s-a declarat suporter al celor de la FCSB și a adăugat că îl admiră pe Becali. „Îl admir foarte mult pentru ceea ce face, că vrea să ajute lumea. Nu toți îl iubesc, majoritatea îl urăsc. E părerea lui, eu îl admir pentru ceea ce face.

Nu îl judec, fiecare are părerea lui. E liber în a avea o părere, liber în a gândi și în a se exprima cum vrea. Nu o să mă supăr pentru că spune că nu e normal”, a declarat Ana, jucătoare legitimată la CD Pozoalbense, din liga a doua spaniolă, conform gsp.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed