Gigi Becali s-a dezlănţuit! Atac furibund la adresa lui Săpunaru: ‘Cum să nu îl suspende’

Gigi Becali s-a dezlănţuit! Finanţatorul celor de la FCSB a lansat un atac furibund la adresa lui Cristi Săpunaru. Căpitanul celor de la Rapid a fost protagonistul finalului de săptămână. A fost implicat într-un scandal imens la Târgu Jiu, la meciul FCU Craiova – Rapid 1-0.

Gigi Becali spune că nu este de acord cu violenţa pe stadioane. Mai mult, latifundiarul din Pipera spune că Săpunaru merită o suspendare drastică.

Gigi Becali s-a dezlănţuit!

Şeful celor de la FCSB intervine de urgenţă în scandalul momentului. Nu este de acord cu bătăile de pe stadioane şi îi contrazice pe cei de la Rapid. Aceştia spuneau că Săpunaru nu trebuie suspendat.

„Dacă tot sare la bătaie, îl laşi o dată să se bată cu ăla. Lasă-l să îi rupă ăla capul. Mai vrea bătaie? Şi eu mă bat dacă ştiu că mă desparte. El sare la bătaie că ştie că nu va fi lăsat. Acum ce face, să ne batem toţi pe stadioane, cum să nu îl suspende. Nu mă interesează de Rapid şi de Săpunaru. Să înţeleagă toţi că să facem fotbal. Dacă e bătăuş, chem eu un boxeur. Săpunaru mereu instigă ba la galerie, ba la spectatori”, a tunat Gigi Becali în direct la Digisport.

Săpunaru a fost protagonist în meciul de sâmbătă seara, de la Târgi Jiu. După fluierul final al meciului s-a contrat cu şeful Jandarmeriei de la partidă. Apoi, în drumul spre vestiare s-a înjurat şi apoi a scuipat un suporter al Craiovei din tribună. Scandalul a continuat şi la zona mixtă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed