Mohamed Salah vrea răzbunare în finala din Liga Campionilor cu Real Madrid

Mohamed Salah, atacantul-vedetă al echipei FC Liverpool, speră să-şi ia revanşa după eşecul suferit în faţa spaniolilor de la Real Madrid, în finala din 2018 a Ligii Campionilor la fotbal, informează EFE, potrivit agerpres.

Fotbalistul egiptean a părăsit terenul accidentat, în minutul 25 al partidei cu Real disputată cu patru ani în urmă, după un fault comis de fundaşul Sergio Ramos, iar Liverpool a fost învinsă cu 3-1 de Real Madrid în finala de la Kiev, după două erori ale portarului Loris Karius şi un super-gol reuşit de Gareth Bale.

„Avem o datorie de plătit” a scris Salah, golgheterul actualei ediţii a campionatului Angliei şi unul dintre candidaţii la Balonul de Aur, într-o postare pe contul său de Twitter, după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City în semifinalele actualei ediţii din Champions League.

FC Liverpool, care a eliminat-o în semifinale pe Villarreal, şi Real Madrid se vor întâlni pentru a treia oară în finala celei mai importante competiţii continentale intercluburi, după cele din 1981 (câştigată cu 1-0 de englezi, la Paris) şi 2018 (victorie cu 3-1 a Realului).

Finala actualei ediţii a Ligii Campionilor se va disputa în data de 28 mai, pe Stade de France.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed