Daniel Pancu trimite săgeți către FCSB: `Să îți pregătești familia și prietenii dacă mergi la FCSB`

Daniel Pancu a lansat un avertisment către oricine merge la FCSB din postura de jucător sau antrenor.

Pancone nu are compasiune față de jucătorii cărora FCSB le reziliază contractul după o perioada foarte scurtă petrecută la club.

Daniel Pancu crede că jucătorii care se plâng de situația de la FCSB au o problemă de asumare

Actualul antrenor al naționalei U21 consideră că fiecare jucător sau antrenor care semnează cu FCSB trebuie să se pregătească mental pentru atmosfera de la club.

„La FCSB s-au mai întâmplat lucruri din astea. Mereu am spus-o, ca antrenor sau jucător, dacă mergi la FCSB îți asumi totul. Poți fi schimbat după o zi, poți pleca după un meci, poți fi schimbat imediat. Dacă le știi, dar vii și te plângi după nu mai are niciun fel de valoare. Chiar dacă ți-a fost frică sau nu, trebuie să iei în calcul tot.

Să îți pregătești familia, prietenii, că: ‘E posibil să auziți numele meu, să fiu făcut praf după un meci. Așa e atmosfera aici, dar e posibil să ne împăcăm după’. Trebuie să fi pregătit emoțional să reziști”, a declarat Daniel Pancu.

Pancone are totuși încredere în Vadim Rață și îl consideră un jucător ce va face pasul la echipa națională: ”Rață este un mijlocaș de travaliu, harnic ca o furnică, ajunge și la finalizare, mie îmi place mult. Nu știu dacă este chiar de nivelul naționalei României, dar este pe acolo.” a mai spus Daniel Pancu pentru Playsport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed