Gică Popescu dă de pământ cu Săpunaru! Reacţii dure după scandalul de la Târgu Jiu: ‘E un exemplu tot pe dos. Mereu sare la bătaie’

Gică Popescu dă de pământ cu căpitanul celor de la Rapid, CristiSăpunaru! Sunt reacţii extrem de dure după scandalul de la Târgu Jiu. Doi foşti componenţi ai Generaţiei de Aur îl desfiinţează pur şi simplu pe fundaşul giuleştenilor.

După FCU Craiova – Rapid 1-0 s-a pornit un scandal uriaş. Mai întâi, a fost scandal la galeria Rapidului, apoi în zona vestiarelor.

Gică Popescu dă de pământ cu Săpunaru!

Florin Răducioiu şi Gică Popescu l-au pus la zid pe Săpunaru pentru comportamentul de la finalul meciului. „Nu am cuvinte! Încercam să îmi aduc aminte dacă am mai văzut așa ceva. Comportament suburban, de stradă. Reprezinți un club istoric ca Rapid, nu te poți comporta în halul ăsta. E inadmisibil pentru un căpitan.

Oricât ai fi de provocat, nu ai voie să fii așa de agresiv. Mi-e milă de el, pur și simplu. Nu știu ce caracterizare să mai găsesc. E o rușine!”, a spus Florin Răducioiu, conform Prima Sport.

Și Gică Popescu a taxat dur comportamentul lui Cristi Săpunaru. „E căpitan de echipă, reprezintă vestiarul. Trebuie să aibă atitudine. Trebuie să dea tonul la calm, nu poți să faci asta. La fiecare scandal care e la Rapid, el sare la bătaie. E un exemplu tot pe dos. Alte așteptări sunt de la el, ar trebui să fie un lider! El aduce dezechilibrul”, a spus fostul fundaş, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed