Adrian Mititelu, intervenţie de urgenţă! Ce s-ar fi întâmplat la finalul derby-ului: ‘Am vrut să previn orice incident’

Adrian Mititelu a avut o intervenţie de urgenţă la finalul meciului cu Rapid! Patronul lui FCU Craiova a prezentat propria versiune şi a spus ce s-ar fi întâmplat la finalul derby-ului de la Târgu Jiu.

Adrian Mititelu spune că Săpunaru nu ar fi fost provocat şi că dacă nu interveneau bodyguarzii jucătorul Rapidului ar fi scăpat lucrurile de sub control.

Adrian Mititelu, intervenţie de urgenţă!

Adrian Mititelu a intervenit în direct la Digisport şi a explicat ce s-ar fi întâmplat la finalul meciului. Căpitanul celor de la Rapid, Cristi Săpunaru ar fi avut un conflict dur cu un suporter al Craiovei poreclit Poştaşu. „Am fost informat că Săpunaru fugea după un suporter numit Poştaşu. Vă spun ceea ce mi s-a spus. Nu a făcut nimeni nimic. Am vrut să previn orice incident. Dacă nu era prietenul meu, Săpunaru bătea rău pe cineva. Nu l-a luat nimeni de gât pe Săpunaru.

A fost o atmosferă foarte bună. Am felicitat băieţii, m-am salutat cu cei de la Rapid, apoi a început iureşul. Săpunaru are momente când explodează şi apoi îi pare rău. Săpunaru nici nu ştiu pe cine voia să bată pentru că era foarte nervos”, a spus Mititelu în direct la Digisport.

Patronul lui FCU Craiova a vorbit şi despre meciul câştigat în faţa celor de la Rapid. „Un meci foarte bun, am jucat cu liderul campionatului. O echipă galonată puernică. I-am învins foarte greu, deşi am jucat 60 de minute cu un om în plus. Sper să fie un început bun pentru noi şi să ne calificăm în play-off”, a mai spus Mititelu după FCU Craiova – Rapid 1-0.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed