Mihai Stoica nu s-a mai abţinut! Săgeţi către o rivală la play-off: ‘Se cam termină. Acolo sunt jucători de Liga 2!’

Mihai Stoica nu s-a mai abţinut! Săgeţi către o rivală la play-off. Managerul general al roş-albaştrilor nu crede în forţa celor de la Hermannstadt, care momentan se află pe locul secund în Superliga.

Mihai Stoica îi ironizează pe sibieni, deși aceştia se află la 12 puncte în fața lui FCSB, dar au un meci în plus.

Mihai Stoica nu s-a mai abţinut!

Hermannstadt a învins-o pe Petrolul Ploiești, scor 2-1, în etapa a 10-a din Superliga, iar echipa din Sibiu a urcat pe podium în Superliga. Nu este de ajuns pentru Mihai Stoica. Acesta nu este impresionat de către sibieni.

Managerul general al vicecampionei a analizat-o pe Hermannstadt și a transmis că echipa antrenată de Marius Măldărășanu nu va prinde un loc în play-off-ul din Superliga.

„Lui Hermannstadt îi va fi greu să țină ritmul și să intre în play-off. Se cam termină… Noi știm asta, am mai văzut asta. E mare lucru să prindă play-off… S-au jucat 10 meciuri din 30… Sunt probleme pentru toată lumea, o să vedem. Calm…Nu poți să vorbești despre soarta unui campionat după 10 etape, chiar nu poți.

Eu am auzit un interviu foarte corect al lui Măldărășanu, tot timpul a spus că a câștigat cu șansă, nemeritat, e foarte corect ce a zis. Acolo sunt jucători de Liga 2”, a spus Meme Stoica, conform Orangesport.

FCSB se află pe locul 13 în clasamentul din Superliga, cu 7 puncte, la 12 puncte în spatele lui Hermannstadt. Formația roș-albastră are două meciuri în minus, contra celor de la Botoşani, dar şi contra celor de la CFR Cluj.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed