`Bestia` Haaland și-a uimit și proprii fani! Atacantul lui City mănâncă inimă și ficat ca să se mențină în formă!

Nu că ar fi ceva de pe altă planetă. Dar Erling Haaland e cu adevărat un fenomen, face furori de când s-a transferat la Manchester City, un are un debut de sezon galatic atât în Premier League, cât și în UEFA Champions League.

Și e firesc ca lumea să vrea să-i știe și cele mai bine păzite secrete. Haaland face subiectul unui documentar, unde a vorbit și despre alimentația sa specifică.

Atacantul norvegian a dezvăluit că-i place foarte mult să mânânce… inimă și ficat. Ba chiar i-a arătat un organ ambalat în vid, replicându-i jurnalistului de la Manchester City TV că ”tu nu mănânci așa ceva”.

De asemenea, Haaland ”arde” pe zi câte 4000 de calorii, așa că mănâncă 6 mese, cam cât urs, conform tabloidului The Sun.

Ce este interesant e că norvegianul nu folosește niciodată sarea și uleiul în alimentație, zahărul e interzis, nu consumă alimente congelate sau băuturi cu zahăr adăugat.

Doar în vacanță, superstarul lui City își face o concesie: mănâncă o pizza kebab sau o porție de rață cu sos dulce-acrișor de la restaurantul chinezesc preferat.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed