Burcă, băgat în ședință de suporterii dinamoviști după ce a pierdut cu Steaua: `S-au săturat să piardă`!

Dinamo a înregistrat un nou eșec, dar de data asta chiar în derby-ul ligii secunde, cu CSA Steaua. Au fost 15 de mii de fani pe Arena Națională, iar ”câinilor” nu le-a picat bine înfrângerea cu ”militarii”. Așa că după meci i-au tras la răspundere pe antrenorul Ovidiu Burcă și pe jucători.

„Sunt un pic trist pentru că în pofida faptului că am făcut un meci foarte bun, l-am controlat în proporție de 90%, dar nu am reușit să îl câștigăm. Au fost două momente de neatenție și așa s-a scris soarta meciului.

Rămân cu impresia unui joc bun, cu ocazii ratate. Suntem amărâți pentru că nu am câștigat puncte. Cred că este o problemă de omogenitate. Jucătorii cu experiență ar trebui să țină jocul în mână. Cei cu maturitate trebuie să intervină. Sunt mulți jucători noi, comunicare nu e cea mai bună. Am întâlnit o echipă bună, cu jucători experimentați.

Suporterii sunt dezamăgiți, s-au săturat să piardă. Să vadă Dinamo de atâta timp în situația asta. Sunt de înțeles dacă privești din perspectiva lor. Eu trebuie să rămân cu picioarele pe pământ, să rezolv situația”, a spus Ovidiu Burcă după meci la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed