Steaua e pe primul loc, iar Oprița tot mai speră la o minune în cazul dreptului de promovare: `Vedeți ce atmosferă fac aceste două echipe, e păcat să nu le avem în Liga 1`!

CSA Steaua a ieșit învingătoare din deplasarea de pe Arena Națională, 2-1 în fața lui Dinamo, iar antrenorul ”militarilor” Daniel Oprița tot mai speră că se va întâmpla ceva și echipa sa va avea drept de promovare. Steaua lui Oprița este acum liderul ligii secunde, dar momentan, Liga I e interzisă echipei din Ghencea.

”E o victorie mare în condițiile date. Dinamo a fost mai bună în prima repriză, la noi s-a văzut o frică. Au fost mai agresivi. Poate și eu am început mai temător, cu un singur atacant. La pauză am schimbat unde trebuie, am pus presiune și ne-am descurcat mai bine.

A fost norocul de partea noastră astăzi. Am fructificat ocaziile. L-am felicitat pe Burcă pentru că a făcut din nimic ceva. A fost un meci echilibrat, puteau să câștige și ei.
Era o presiune. A contat foarte mult să egalăm înainte de pauză, a fost bine pentru moralul nostru.

Am avut noroc, și Dinamo a făcut un meci bun. Așa trăiesc, vreau maximum de fiecare dată. Știu prin ce trece Burcă, aș fi putut să fiu în locul lui.

Chiar dacă a pierdut astăzi, nu e bine să te bucuri de răul altuia. Mi-a plăcut atitudinea noastră din repriza a doua, dar aș vrea mai mult curaj. Poate și atmosfera, mulți nu au jucat așa. Stadionul impunător, galeriile la înălțime.

Suporterii ne-au împins de la spate. Sperăm pentru că vedeți ce atmosferă fac aceste două echipe, e păcat să nu le avem în Liga 1. Eu trebuie să am grijă de echipă, sunt prea mic, sunt antrenor.

Am spus că mi-aș dori să avem dreptul să ne batem la promovare. Nu se știe, poate se schimbă legea, tot mai sperăm. Suntem pe primul loc! Am luat în calcul și situația asta, nu era ceva clar, erau doar speranțe”, a spus Oprița.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed