Cine l-a supărat pe Teja, după ce Botoșaniul a fost bătută acasă de UTA: `Îi strică pe ceilalți jucători, va fi amendat!`

FC Botoșani a pierdut acasă cu UTA, 1-2, și nu-i convine nimănui. Antrenorul moldovenilor a fost foc și pară după meci. Și a anunțat că dă milităria jos din pod.

Mihai Teja a anunțat și ce se va întâmpla cu Mateus. Care a plecat direct la vestiare, nemulțumit că a fost înlocuit.

”O înfrângere acasă. Nu ne doream chestia asta, nu ne doream să pierdem acasă. Prima repriză este vina noastră, am intrat fără motivație, fără determinare. Nu știu de ce nu am putut să ținem de minge, foarte multe greșeli. Jocul ne-a taxat. Nu am fost atenți, două greșeli, două goluri. Nu e ușor să revii în meci.

Am încercat să schimbăm ceva la pauză, a venit și golul, dar din păcate nu am reușit să egalăm. Un meci slab pentru noi, am întâlnit o echipă bună.

Ne-au lipsit doi-trei jucători și nu avem prea multe soluții. E prea devreme să vorbim de play-off. Mai sunt multe meciuri. Trebuie să le abordăm pe toate cu o atitudine bună. Trebuie să dăm mai mult, să ne antrenăm mai bine.

Vor fi consecințe pentru Mateus. Asta e, va fi amendat. Când un jucător nu se comportă bine, îi strică și pe ceilalți jucători, strică și atmosfera. Asta e, dacă el a decis așa, poate să plece liniștit.

Nu se pune problema de blocaj. E o perioada mai grea din care trebuie să ieșim. Lucrurile grele trebuie să ne unească mai mult. Cine are caracter și cine își dorește mai mult, cu siguranță va merge în continuare”, a declarat Mihai Teja la finalul meciului.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed