Programul sportiv din Marea Britanie, dat peste cap. Ce se întâmplă după moartea Reginei Elisabeta a 2-a

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit azi, 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani. Medicii săi au anunțat că sunt  îngrijorați cu privire la starea ei de sănătate, joi, după o evaluare amănunțită. Aceștia îi recomandaseră să rămână sub supraveghere medicală permanentă la Castelul Balmoral din Scoția.

Presa din Anglia a anunțat că programul sportiv din acest week-end va fi dat peste cap, pentru că cele mai multe competiții vor fi amânate. Informația nu este oficială deocamdată, dar potrivit Daily Mail, urmează 10 zile de doliu național în Marea Britanie, așa că cel mai probabil competițiile se vor amâna.

Regina Elisabeta adora sportul

Regina Marii Britanii adora fotbalul și nu numai. Mergea la meciuri și era fană a lui Arsenal și West Ham United, scrie presa din Marea Britanie. În 2007, i-a invitat pe londonezi la Palatul Buckingham pentru că nu putuse să fie prezentă la inaugurarea stadionului Emirates. Fabregas a dezvăluit atunci că a purtat o discuție cu Elisabeta a 2-a, iar aceasta îi spusese că este fana sa.

„Suntem profund îndurerați după ce am auzit că Majestatea Sa Regina a murit. Alături de suporterii noștri astăzi, o vom plânge și ne von gândi la viața incredibilă a Majestății Sale”, este mesajul postat de Arsenal.

În 2014, în presă au apărut informații potrivit cărora Regina o susținea pe West Ham.
Totul a pornit de la prietenia dintre Elisabeta a 2-a și Ron Greenwood, care a fost managerul „ciocănarilor”. Cei doi s-au cunoscut în 1981, atunci când Greenwood a primit titlul de Comandant al Imperiului Britanic.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed