Toni Iuruc a şocat pe toată lumea! Anunţ incredibil despre despărţire. Cum a reacţionat Simona Halep

Toni Iuruc a şocat pe toată lumea! Vedeta a făcut un anunţ incredibil despre despărţire. Imediat a reacţionat şi Simona Halep. Se pare că cei doi nu mai vor să piardă timpul şi s-au întâlnit deja pentru a pune la punct detaliile separării.

Toni Iuruc şi Simona Halep se despart după mai puţin de un an de când s-au căsătorit. Cei doi au fost văzuţi deja la un cabinet de avocatură.

Toni Iuruc a şocat pe toată lumea!

Toni Iuruc a dezvăluit şi care ar fi motivul divorţului de Simona Halep. Pe un ton ironic, bărbatul a încercat să facă o glumă. „Fac o gluma: Eliminarea din turul 1 de la US Open. Nu comentez nimic”, a declarat Toni Iuruc, conform spynews.ro.

Acesta a fost văzut când a intrat într-o clădire de pe Dorobanți, aproape de stația de metrou Aviatorilor. Nu a fost singur la acea vizită la avocat. S-a întâlnit acolo şi cu campioana noastră, Simona Halep.

Cei doi au ieşit zâmbind. Simona Halep nu a vrut să spună nimic. A intrat repede într-o mașină care o aștepta la ieșirea din clădire, fără să răspundă la întrebări. Mai mult, se pare că după despărţire Simona Halep ar urma să plece din România.

Simona Halep s-a căsătorit civil cu Toni Iuruc pe 15 septembrie 2021. Cei doi trebuiau să aibă cununia religioasă în noiembrie anul acesta. Recent au fost plecați în vacanță în Grecia şi nimic nu părea să prevestească despărţirea. Totuşi, Iuruc a anunţat în urmă cu 24 de ore că drumurile celor doi se despart după mai puţin de un an de la cununia civilă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed