Adrian Mutu a dat marea lovitură! Transfer de titlu în Giuleşti. Jucătorul pe care îl dorea şi Rădoi ajunge sub comanda Briliantului

Adrian Mutu a dat marea lovitură! Transferul de titlu în Giuleşti este apropae rezuolvat. S-a aflat cine este jucătorul pe care îl dorea şi Mirel Rădoi, dar acesta va ajunge sub comanda Briliantului.

Adrian Mutu are parte de lotul cu care poate să atace titlul în Superliga. Un atacant cu nume va ajunge în Giuleşti.

Adrian Mutu a dat marea lovitură!

Adrian Mutu l-a convins pe Kevin Lukassen, fost atacant la Viitorul și Sepsi, să vină la Rapid. Olandezul este liber de contract din această vară, după despărțirea de Kayserispor şi ar putea ajunge sub comanda Briliantului, conform jurnalistului Decebal Rădulescu.

Kevin Luckassen ar fi fost dorit și de Mirel Rădoi la CSU Craiova, după accidentarea lui Elvir Koljic, care va absenta aproximativ 3 luni. Olandezul ar fi ales însă să meargă în Giuleşti. Atacantul nu va fi la prima experienţă în Superliga. În ianuarie 2020 era adus de Mircea Rednic la Poli Iași, apoi a mai jucat pentru Viitorul și Sepsi.

În acest moment este liber de contract, după despărțirea de Kayserispor. Turcii plătiseră 800.000 de euro pentru a-l transfera de la gruprea lui Gică Hagi. Odată cu mutarea aceasta, Adrian Mutu va avea mai mulţi jucători pe un singur post.

Kevin Luckassen ar fi concurent pe post cu Marko Dugandzic, atacantul adus în această vară de la CFR Cluj. Croatul este golgeterul echipei în acest sezon, cu 3 goluri în 8 etape. Mai mult, atacant este şi Jakub Vojtus, cel care urmează să revină după o accidentare.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed