Anunţul care îl va lăsa mască pe Gigi Becali! Ce a putut spune Florinel Coman înaintea duelului cu West Ham: ‘Nu am venit aici în vacanţă’

Este anunţul care îl va lăsa mască pe patronul celor de la FCSB, Gigi Becali! S-a aflat ce a putut spune Florinel Coman înaintea duelului cu West Ham, debutul vicecampioanei în grupele Conference League.

Florinel Coman este extrem de încrezător. Căpitanul celor de la FCSB este convins că echipa sa poate scoate un rezultat mare pe London Stadium.

Anunţul care îl va lăsa mască pe Gigi Becali!

Florinel Coman spune că formaţia sa nu a venit la Londra în vacanţă, fiind încrezător în obţinerea unui rezultat pozitiv. „Un meci greu, cu o echipă din cel mai puternic campionat. Nu am venit aici în vacanţă, am venit să facem un meci foarte bun şi ne gândim la un rezultat pozitiv.

Presiunea există, normal, pentru că jucăm în Europa, dar o să fie o presiune pozitivă. Va fi un meci frumos, pe un stadion la fel de frumos, totul depinde doar de noi şi cred eu că putem să mergem la un rezultat foarte bun. Cred că vom fi la un nivel mental foarte bun pentru a obţine un rezultat foarte bun”, a declarat Coman.

Căpitanul vicecampioane a afirmat că grupa din care face parte echipa sa este una puternică, dar acest lucru îl motivează.

„Este o grupă foarte grea pentru noi, dar este un plus că ne putem vedea valoarea. Jucăm cu echipe puternice şi vom încerca să jucăm fotbal cu oricine. Nu am venit aici în vacanţă, am venit pentru că ne dorim să facem un meci bun.

Le mulţumim suporterilor că au venit alături de noi, nu i-am dezamăgit, am intrat în grupe şi cred eu că îi vom face fericiţi şi de acum încolo”, a mai spus Florinel Coman.

Partida West Ham – FCSB, din cadrul primei etape a grupei B a Europa Conference League, se va disputa astăzi, la Londra, cu începere de la ora 22:00.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed