Lovitură teribilă pentru fanii lui Dinamo! Ionuţ Lupescu face dezvăluiri groaznice: ‘Clubul, scrocat de cămătari’

Lovitură teribilă pentru fanii lui Dinamo! Fostul mare internaţional, Ionuţ Lupescu face dezvăluiri groaznice. Acesta a vorbit despre situaţia actuală a clubului din Ştefan cel Mare. Amănuntele sunt de neimaginat.

Ionuţ Lupescu face afirmaţii uluitoare despre situaţia de la Dinamo. Acesta susţine că echipa a fost escrocată. Aşa s-a ajuns în situaţia in care Dinamo să aibă datorii de aproximativ 8 milioane de euro.

Lovitură teribilă pentru fanii lui Dinamo!

Ionuț Lupescu dă de pământ pur şi simplu cu patronii care au condus-o pe Dinamo în cel mai jos punct din existență. Câinii au ajuns în liga a doua, în premieră, iar situaţia este de-a dreptul dezastruoasă. Formaţia alb-roşie este în pragul falimentului. Nici acum nu s-a găsit un investitor care să preia pachetul de acțiuni de la Dorin Șerdean.

Fostul mare fotbalist al lui Dinamo, Ionuț Lupescu, spune că gruparea din „Ștefan cel Mare” a luat-o pe un drum descendent când a fost preluată de Pablo Corcatero. Mai mult, Lupescu susţine că Şerdean nu poate renunța la pachetul majoritar de acțiuni decât cu acordul fostului finanțator Ionuț Negoiță.

„Problema este că aceste acțiuni de 500.000 de euro (n.red. suma pe care o cere Dorin Șerdean în schimbul acțiunilor) nu apar nicăieri în contabilitate. Au escrocat acest club, împreună cu acei spanioli.

Ionuț Negoiță a fost destul de deștept să mărească capitalul social, că până la urmă Șerdean, dacă vinde, trebuie ca Negoiță să își dea acordul. Cel mai bine trebuie să le știe Răzvan Zăvăleanu.

La Dinamo nu au fost investitori, au fost creditori, cămătari, de aceea clubul a avut de suferit. Ei au fost cămătari, au băgat un leu și au scos mai mult decât trebuie”, a spus Ionuț Lupescu, conform prosport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed