Gigi Becali a cumpărat, dar e și criticat: `Transferuri în pripă, pe simpatii`!

Gigi Becali a cheltuit milioane de euro ca să cumpere jucătorii doriți la echipă, dar nu toată lume e dată pe spate de transferurile lui.

De exemplu, Helmuth Duckadam nu crede că David Miculescu și Andrea Compagno vor rupe norii. În plus, este convins că Becali nu le va da timp prea mult și astfel vor sfârși pe „lista neagră” a patronului.

„Nu cred că Andrea Compagno se va impune. Jocul echipei, din ultimii ani, nu e făcut pentru un număr 9, un vârf de careu. Este un jucător care poate ajuta echipa, dar are nevoie de mingi și nu știu dacă le va primi. Chiar am urmărit primul său joc, eram foarte curios înainte de partidă câte centrări bune va primi, cât va fi jucat.

Nu, la FCSB joacă în ultimii ani fiecare pentru el, să iasă în evidență, să prindă un contract afară. Nu există un joc omogen. Bune, și vin jucători, stau 2-3 săptămâni și pleacă. Așa e foarte greu să ai o echipă omogenă!

Eu nu cred că va face față. Dacă vor trece 2-3 partide fără să marcheze, va intra pe lista neagră”, a declarat Helmut Duckadam, la Pro Arena. „Cred că au greșit când au dat atâția bani pe Miculescu. Este un jucător tânăr, care a ieșit de câteva ori în evidență. Ce voi spune nu va fi pe placul suporterilor arădeni: nu a făcut câteva jocuri bune la rând.

Cred că îi va fi foarte greu să mai prindă echipa ca titular. Avantajul lui este că este un jucător tânăr. Cred că au fost făcut foarte multe transferuri în pripă, pe simpatii, nu a fost o strategie coerentă, pentru ce ai nevoie.”, a mai spus Helmut Duckadam.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed