Nu s-au dus ca mieii la tăiere, Nicolae Dică e sigur că FCSB nu se va preda în fața `ciocănarilor`: `Probabil vă așteptați să primim multe goluri, dar eu am încredere!`

FCSB își începe mâine aventura europeană din grupele Conference League, la Londra, cu West Ham United, cea mai bine cotată dintre adversari. Sezonul trecut, ”ciocănarii!” londonezi au ajuns până în semifinala cu Eintracht din Europa League, așa că poveștile cu echipele britanice neinteresate de competițiile europene 2 și 3 nu stau în picioare.

Nicolae Dică n-a părut însă deloc copleșit de situație și crede în șansa FCSB-ului. „Mă bucur în primul rând că am ajuns în grupele Conference League și că întâlnim o echipă de nivelul lui West Ham. Asta ar trebui să fie o mândrie pentru noi. Acum, să încep eu să vă vorbesc despre adversar…

Cred că și voi îl cunoașteți foarte bine, știți ce transferuri au făcut, câți bani au investit în această vară. Este clar, va fi o partidă foarte grea. Trebuie să fim pregătiți atât defensiv, cât și defensiv. Mai ales defensiv, trebuie să facem cât mai puține greșeli. Am încredere că vom face un meci bun.

Este clar că am primit multe goluri. Nu îmi convine nici mie. În mandatul trecut am primit 15 sau 17 goluri tot campionatul, acum am primit deja 12. Nu este ok! Sper să reglăm din mers aceste lucruri, iar adversarii să nu își mai creeze ocazii. Acum putem să primim gol și la o jumătate de ocazie!

Probabil vă așteptați să primim multe goluri, dar eu am încredere că băieții vor obține un rezultat bun. Eu sunt mândru că pot să antrenez din nou în Europa, este o bucurie că pot antrena echipa într-un meci cu West Ham, în fața a 60.000 de spectatori. Ce își poate dori mai mult un antrenor?”, a spus Nicolae Dică.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed