Prima reacție a lui Ilie Dumitrescu, după ce s-a zvonit că ar candida la Primaria Sectorului 5

În ultimele zile au apărut mai multe informații în presă conform cărora fostul mare internațional, Ilie Dumitrescu, ar intenționa să intre în politică cu scopul de a candida la Primaria Sectorului 5.

Ilie Dumitrescu nu lasă fotbalul pentru politică

Informația este negată de către fostul mare fotbalist român, care nu intenționează să lase fotbalul pentru o carieră politică.

„Este o ştie falsă că aş candida la alegerile locale din partea vreunui partid sau altul. Chiar nu-mi dau seama de unde au putut apărea aceste zvonuri pentru că eu nu am discutat cu nimeni despre vreo intenţie de acest gen.

N-am vorbit cu nimeni despre o candidatură a mea, aşa că nu văd rostul dezvoltării unui astfel de subiect. Eu sunt cu sportul, cu fotbalul, sunt prea legat de ceea ce fac pentru a schimba domeniul atât de radical”, a precizat Ilie Dumitrescu pentru Digisport.ro.

Postul de primar al Sectorului 5, a rămas vacant după condamnarea lui Cristian Popescu Piedone la patru ani de închisoare cu executare.

În acest moment, Guvernul nu a convocat organizarea alegerilor locale nici la Primaria Sectorului 5, dar nici pentru alte localități care nu au primari din diverse motive.

Cel mai recent exemplu de jucător român din generația de aur, care a candidat la postul de primar, a fost Dorinel Munteanu pentru fotoliul de primar al Galațiului.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed