Gigi Becali e categoric! I-a dat ordin lui Nicolae Dică. Ce este obligat să facă antrenorul celor de la FCSB

Gigi Becali e categoric! I-a dat ordin lui Nicolae Dică. S-a aflat ce este obligat să facă antrenorul celor de la FCSB. Chiar dacă vicecampioana are un start fals de campionat, latifundiarul din Pipera se gândeşte doar la locul 1.

Gigi Becali nu se uită la clasamentul din Superliga. I-a trasat un obiectiv clar lui Nicolae Dică. Să fie peste CFR Cluj şi CSU Craiova. Astfel, e convins că FCSB va fi campioană.

Gigi Becali e categoric!

Rapidul lui Adrian Mutu are un start fulminant de sezon. E lider în Superliga, dar Gigi Becali nu se teme de giuleşteni. „Am spus şi repet. Ca să nu se interpreteze că nu vreau să supăr pe nimeni. Vreau când se termină campionatul să fiu în faţa CFR-ului şi a Craiovei lui Rotaru. Eu asta vreau, nimic mai mult. De restul nu-mi pasă. Ăştia sunt duşmanii mei, restul sunt prieteni”, a spus Becali care a dezvăluit şi cum se vor face transferurile la FCSB.

„De acum încolo dacă vrei să vii la FCSB semnezi pe un an cu opţiune pentru alţi 3. Mai semnezi unul prin care eu pot să te dau afară când vreau. Te verific la locul de muncă, cu şurubelniţa în mână. A avut timp, dar i-a căzut şurubelniţa de două ori. Nu pot să le dau bani degeaba. Sunt unii jucători care când vin la FCSB zici că sunt de acolo. Pe Cordea l-am băgat acolo a rămas, dar sunt unii care vin şi nu fac faţă. Pe Dulca o să-l mai încerc. Sunt un om al recunoştiinţei. Nu prea ţine în mână şurubelniţa, dar m-am calificat în grupe cu el în echipă. Îi mai acord 2-3 şanse şi vedem apoi. Dacă nu merge, du-te, tată şi tu. Pe Radaslavescu l-am luat mai mult ca investiţie. A fost o surpriză plăcută, a avut tupeu şi curaj”, a anunţat milionarul, în direct la ProArena.

Latifundiarul din Pipera nu se ascunde. A dezvăluit cum a rămas Florin Achim la FCSB, deşi acesta nu prinde lotul. „Florin Achim are un duhovnic pe care îl iubesc foarte mult. Este vorba despre părintele Irineu. A intervenit şi l-am luat eu. Ziceam să plece, dar lasă să nu plece. Vreau să-l văd şi eu un meci. I-am dat salariu un an şi jumătate. De ce să nu-l ţin pe băiat că o să avem meciuri şi în Cupă. Dacă va fi bun, va fi Achim fundaş dreapta. Nu pot să mă bag peste Dică pentru că a calificat echipa. O să joace însă şi Şerban”, a încheiat Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Mihai Stoica s-a dezlănţuit! Replică dură pentru Marius Şumudică. Scandalul momentului în Superliga

Mihai Stoica s-a dezlănţuit! Replică dură pentru Marius Şumudică....

‘Nu-mi trebuie NATO’. Afirmaţii şocante ale lui Ion Ţiriac. Magnatul, critici dure la adresa politicienilor

'Nu-mi trebuie NATO'. Afirmaţii şocante ale lui Ion Ţiriac....

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed