David Popovici a lăsat mască pe toată lumea! Anunţul făcut de campionul român: ‘Publicul a fost foarte gălăgios’

David Popovici a lăsat mască pe toată lumea! Anunţul făcut de campionul român imediat după ce a reuşit să câştige o nouă medalie. Popovici a câştigat medalia de aur și în proba de 100 de metri liber.

La finalul cursei, David Popovici le-a mulțumit susținătorilor de la Campionatul Mondial de natație pentru juniori din Lima, Peru.

David Popovici a lăsat mască pe toată lumea!

David Popovici domină total înotul la nivel de juniori, dar şi de seniori. Cel mai rapid înotător de pe planetă a înregistrat un timp de 47.13, al patrulea timp al sezonului pentru sportiv în 2022.

După cursă, David Popovici a ținut să le mulțumească celor prezenți la Lima, care l-au susținut și l-au felicitat pentru medaliile câștigate în această perioadă.

„Mulțumim pentru primire. Publicul a fost foarte gălăgios și frumos. Vă aplaud și vă mulțumesc că ne-ați încurajat mereu!”, a spus David Popovici, conform Voyo.

Şi Bianca Costea, înotătoarea în vârstă de 17 ani, a câștigat medalia de aur în proba de 50 de metri liber, după ce a înregistrat în finală timpul de 25.35. „Încheiere splendidă pentru delegația României la Campionatul Mondial de înot pentru juniori de la Lima. În finala probei de 50 m liber feminin, Bianca Costea a făcut o cursă formidabilă și a cucerit medalia de AUR. Timpul său: 25.35 s”, a scris Federația Română de Natație pe Facebook.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed