Probleme mari pentru Nicolae Dică! Mihai Stoica a dat cărţile pe faţă: ‘E o pierdere foarte mare’

Probleme mari pentru Nicolae Dică! Chiar managerul general al roş-albaştrilor, Mihai Stoica a dat cărţile pe faţă. Stoica a recunoscut că doi jucători-cheie îi lipsesc enorm antrenorului vicecampioanei.

Nicolae Dică are mari probleme în apărare, iar cei doi jucători care sunt accidentaţi pentru mai mult timp le lipsesc mult roş-albaştrilor.

Probleme mari pentru Nicolae Dică!

Chiar managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a vorbit despre problemele pe care le are Nicolae Dică. Stoica regretă că FCSB nu îl poate folosi pe Iulian Cristea până la începutul anului viitor. Fundașul central s-a accidentat în iunie și nu va mai juca în acest an.

Cristea a fost titular pentru naționala României în meciul cu Muntenegru din Liga Națiunilor, 0-2, de pe 4 iunie. Stoperul s-a accidentat atunci încă din startul partidei. A suferit o ruptură de ligament încrucișat, a fost operat și va reveni pe teren abia în 2023.

„Ovidiu Popescu e pierdere mare. La fel şi Cristea. Cristea a marcat patru goluri în sezonul trecut. E unul dintre fundaşii centrali marcatori în ultimii ani.

S-a experimentat foarte mult la noi, am jucat din trei în trei zile şi probabil este şi aceasta o explicaţie pentru rezultatele noastre din campionat”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Vicecampioana are mari probleme în apărare, dar şi în atac. După 7 meciuri jucate în Superliga, FCSB are 7 puncte și ocupă locul 13. Mai mult, joi seara, de la ora 22.00, FCSB debutează şi în grupele Conference League. Joacă în Anglia, pe London Stadium, împotriva celor de la West Ham United.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Mihai Stoica s-a dezlănţuit! Replică dură pentru Marius Şumudică. Scandalul momentului în Superliga

Mihai Stoica s-a dezlănţuit! Replică dură pentru Marius Şumudică....

‘Nu-mi trebuie NATO’. Afirmaţii şocante ale lui Ion Ţiriac. Magnatul, critici dure la adresa politicienilor

'Nu-mi trebuie NATO'. Afirmaţii şocante ale lui Ion Ţiriac....

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed