Liviu Ciobotariu, la pământ după eșecul cu Rapid. Ce le-a transmis elevilor săi

FC Voluntari a pierdut meciul cu Rapid, scor 0-1, în etapa a 9-a din Liga 1. Marko Dugandzic a marcat singurul gol al meciului și și-a dus echipa pe primul loc în clasament.

De partea cealaltă, FC Voluntari este pe poziția a 12-a, după ce a adunat în acest sezon șase meciuri fătă victorie.

În aceste condiții, misiunea lui Liviu Ciobotariu pare din ce în ce mai dificilă.

”Nu este ușor, sezonul trecut eram obișnuiți cu rezultatele pozitive. Iată că sezonul ăsta am început cu una caldă, una rece. Acum, aveam două înfrângeri la rând. Șase meciuri fără victorie. Este clar că se întâmplă ceva, trebuie să gestionez bine.

Am întâlnit o echipă bună, Rapid, care joacă  un fotbal plăcut, echipa de pe primul loc.

Nu a fost un joc ușor pentru noi. Noi am avut atitudine, dar prea puțin pentru faza ofensivă. Este al treilea meci în care nu reușim să marcăm. Trebuie să lucrăm. Avem acum la dispoziție 10 zile până la meciul cu FCSB. Să lucrăm mai mult la atacul pozițional. Jucătorii trebuie să înțeleagă că trebuie să marcăm ca să obținem ceva pozitiv de la partidă”, a spus Ciobotariu, la finalul partidei cu Rapid.

Antrenorul știe ce le lipsește elevilor săi în acest sezon.

”Sezonul trecut au fost rezultate pozitive, aveam încredere în noi, staff-ul, jucătorii. În momentul în care nu vin victoriile, este clar că ceva te apasă și nu mai ai acea încredere. Le-am spus și jucătorilor, nu este un secret, vă spun și dumneavoastră: această încredere nu se găsește la supermarket, să mergem să o cumpărăm.

Trebuie să o câștigi. Ca să câștigi încredere, trebuie să câștigi jocul, trebuie să te lupți și să-ți creezi ocazii de a marca”, a mai declarat Liviu Ciobotariu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed