Mihai Stoica a rămas mască! Jucătorul care l-a impresionat pe managerul de la FCSB: ‘E un exemplu’

Mihai Stoica a rămas mască! Managerul general al celor de la FCSB a dezvăluit cine este jucătorul care l-a impresionat după meciul U Cluj – FCU Craiova 1-1. Discursul brazilianului l-a lăsat fără cuvinte pe Stoica.

Mihai Stoica este surprins de cât de bine vorbește limba romană Romario Pires, mijlocașul brazilian în vârstă de 33 de ani al lui U Cluj.

Mihai Stoica a rămas mască!

„Eu acum văd de ce e Pires căpitan de echipă. E un exemplu pentru foarte mulți antrenori care stau de mai mult timp în România decât el și care nu vorbesc niciodată la nivelul asta.

Să folosești cuvintele «fructificăm», «implementăm»… pe mine m-a șocat! Excepțional discurs. Are lexic, e coerent, fantastic!”, a declarat Mihai Stoica, în direct la Orangesport.

Romario Pires a ajuns prima dată în România în 2012, când a semnat cu Gloria Bistrița. Ulterior, până la U Cluj, el a mai evoluat pentru Petrolul, Astra, Hermannstadt și Farul.

„Nu sunt aici să caut alibiuri, trebuie să ne gândim deja la meciul viitor și să-l câștigăm. Am avut ocazii, bară, trebuie să le fructificăm. Dacă nu, nu o să vină victoria. Nu contează ce fac alții, contează ce facem noi. Nu e momentul să ne uităm dacă echipele din spatele nostru câștigă. Trebuie să adunăm puncte.

Când vine un antrenor nou, se schimbă energiile, fiecare antrenor are modul său de a pregăti echipa, de a juca. Domnul Neagoe e un antrenor cu multă experiență, am avut puțin timp împreună, cred că ușor, ușor își va implementa filosofia, au fost cuvintele lui Pires care l-au impresionat pe Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed