David Popovici a surprins pe toată lumea! Ce a făcut campionul român? S-a întâmplat în urmă cu puţin timp

David Popovici a surprins pe toată lumea! Este anunţul momentului despre campionul român. Totul s-a întâmplat în urmă cu puţin timp, chiar la Campionatele Mondiale pentru Juniori din Peru.

David Popovici s-a calificat în semifinalele probei de 100 de metri liber de la Campionatele Mondiale de înot pentru juniori.

David Popovici a surprins pe toată lumea!

Chiar dacă toată lumea se aştepta la noi recorduri, David Popovici nu a forțat deloc în seriile la 100 de metri liber. S-a calificat în semifinale cu al doilea timp, 49,74 secunde. A fost depășit de portughezul Diogo Matos Ribeiro.

Timpii celor doi sunt însă departe de recordul mondial stabilit chiar de Popovici la Roma, 46,86 secunde. Celălalt român, Patrick Dinum a încheiat cele două lungimi de bazin în 50,31 secunde. Merge în semifinale cu al 8-lea timp!

La competiția de la Lima, David Popovici a cucerit medalia de aur la 200m liber, aur la ștafeta masculină de 4x100m liber și argint la ștafeta mixtă de 4x100m liber.

În altă ordine de idei, Rebecca Diaconescu s-a calificat în finala probei de 50m spate la Mondialul de juniori de la Lima. Rebecca a terminat pe primul loc în semifinala cu numărul 4, cu timpul de 29.24. Per total, a fost al patrulea timp care s-a calificat în finală.

Rebecca Diaconescu va înota în finală duminică dimineață, de la ora 3:29 (ora României). Cursa va putea fi urmărită pe platforma de streaming Voyo.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed