Cutremur în fotbalul românesc! Propunerea care îl vizează direct pe Gigi Becali. Steaua ar putea fuziona cu FCSB

Cutremur în fotbalul românesc! Este propunerea care îl vizează direct pe Gigi Becali. Steaua ar putea fuziona cu FCSB. O spune un fost jucător al Stelei care s-a săturat de scandalul dintre cele două echipe.

Gigi Becali ar putea reveni în Ghencea şi ar putea avea voie, din nou, să folosească numele de Steaua.

Propunerea care îl vizează direct pe Gigi Becali

Valeriu Răchită, fost jucător al Stelei, face vâlvă cu ultimele sale declaraţii. Fostul fundaş vrea ca Gigi Becali şi FCSB să se împace cu generalii de la CSA. Răchită susţine că totul se poate face cu ajutorul ministrului Apărării, Vasile Dâncu.

Îi propune acestuia să încerce apropierea dintre cele două cluburi. „Nu înțeleg de ce ministrul Dîncu, un om foarte puternic, nu face un pas către împăcare. Dacă iubești Steaua, asta e soluția. Eu cred că pentru binele clubului, să se umple din nou Ghencea, ar putea face și acest lucru”, a declarat Vivi Răchită, la Pro Arena.

În acest moment, echipa Armatei este în liga secundă, dar nu are drept de promovare în Superliga. Este o echipă de drept public şi, conform legii, nefiind club profesionist nu poate ajunge în eşalonul de elită. Pentru al doilea an consecutiv, echipa Armatei joacă meciuri fără miză în liga secundă.

„Ei au nevoie de o societate comercială pe acțiuni sau de o societate comercială de tip fundație. Nu au cum să primească dreptul de a juca în prima ligă. Imposibil de făcut ce au făcut cei de la FC Argeș (n.r. – pentru a avea drept de promovare în Liga 1, activitatea echipei de fotbal FC Argeș a fost preluată în 2019 de către structura de drept privat „Club Sportiv Campionii FC Argeș”)

Cei de la FC Argeș n-au fost în aceeași situație. Steaua face parte din patrimoniul Armatei și nimeni nu poate pleca de acolo (n.r. – nu se poate desprinde) fără o hotărâre de guvern. Poți face o asociație non-profit, dar tot e nevoie de o hotărâre de guvern. Dar trebuie să aibă un motiv pentru asta, trebuie să aibă o oportunitate de viitor”, spunea Gigi Becali, patronul FCSB, în iulie.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed