Dan Petrescu se va înfuria! Ofertă de ultimă oră pentru vedeta celor de la CFR. Şefii din Gruia, decişi să renunţe la jucător

Dan Petrescu se va înfuria crunt când va auzi aceste lucruri! Este vorba despre o ofertă de ultimă oră pentru vedeta celor de la CFR Cluj. Se pare că şefii din Gruia sunt decişi să renunţe la jucător.

Dan Petrescu a spus de mai multe ori că nu vrea să renunţe la niciun jucător de bază. Acum, antrenorul celor de la CFR Cluj este foarte aproape de a-şi pierde un titular.

Dan Petrescu se va înfuria!

Spaniolul Jefte este aproape de împrumutul la Pafos, potrivit Fanatik. Acest lucru îl va scoate din minţi pe Dan Petrescu.

CFR poate primi 500.000 de euro de la Pafos pentru împrumutul pe un an al ibericului. În cazul în care ciprioții câștigă titlul sau se califică în cupele europene în sezonul viitor, clujenii mai primesc 300.000 de euro.

Dacă Pafos vrea să îl transfere definitiv pe Jefte la finalul stagiunii, ciprioții trebuie să plăteasca alți 600.000 de euro, mai spune sursa citată.

Dan Petrescu i-a avertizat pe şefii celor de la CFR chiar înaintea returului cu Șahtior Soligorsk, din turul 3 preliminar Conference League, Dan Petrescu declara că nu se pune problema ca Jefte să plece în această vară. Totuşi, şefii din Gruia ar fi aproape de a-l ceda pe iberic.

„M-a sunat cineva și mi-a spus de această știre. M-am supărat foarte rău aseară, foarte rău. Am sunat patronul, am sunat pe toată lumea și am întrebat dacă este ceva adevărat. Dacă ar fi, m-aș supăra foarte rău.

Patronul a zis că «Doamne ferește! să fie așa ceva», că nu a vorbit nimeni și că nu se știe de unde a apărut această știre. Pe Betancor eu l-am dorit, eu l-am adus, iar clubul l-a cumpărat, ar fi culmea să nu-l vrem pe Betancor. Yuri la fel. Eu l-am adus și a avut evoluții bune.

Dacă vor fi vânduți, înseamnă că eu nu știu. Ce mi-a promis patronul este că în niciun caz nu vor pleca. Așa sper să fie, mă bazez pe ei 100%”, a afirmat Petrescu pentru GSP.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed