Ce se întâmplă cu adevărat cu Tamaș? Antrenorul Petrolului dă cărțile pe față: `Nu ne putem pune contra`!

După victoria cu Chindia, Gabi Tamaș a surprins pe toată lumea cu un anunț. Că vrea să plece de la Petrolul! Motivul? Problemele cu banii care îi deranjează pe toți fotbaliștii petroliști, nu doar pe el.

După ce Tamaș a făcut valuri, iar președintele Costel Lazăr a amenințat și el că va pleca, situația s-a aplanat, pe moment, s-au plătit salariile, dar rămâne de văzut, spune antrenorul Nicolae Constantin.

”Eu îmi doresc din tot sufletul ca el să fie liniştit şi să rămână alaturi de noi. Dacă nu e fericit şi multumit de ce se întâmplă aici, nu ne putem pune contra. Dacă e apt din toate punctele de vedere, fizic e ok, dacă şi mental e pregătit pentru meciul ăsta, o să fie în primul 11.

Gabi a luat atitudine şi e normal să o facă. Ce a făcut Gabi e un lucru normal că a luat atitudine. Să nu credeţi că n-au fost şi alţi jucători care să vorbească, doar că n-au ieşit public. În afară de Gabi, la noi în vestiar sunt jucători cu personalitate şi şi-au spus tot timpul nemultumirile. Eu îl susţin şi l-am susţinut. E normal şi mi-aş dori ca echipa să fie plătita la zi.

Lumea nu se înghesuie să vină lângă echipă şi conducerea face tot posibilul să ţină echipa pe linia de plutire.Echipa asta nu o să mai dispară. A făcut o dată nişte paşi greşiţi, e momentul ca echipa asta să rămână mult timp în prima ligă.

Aşteptăm să vedem ce se întâmplă şi cu Gabi. Dacă el nu-şi doreşte să mai rămână alături de noi, cu siguranţă trebuie să mai găsim un fundaş central”, a declarat Nae Constantin, la conferinţa de presă de astăzi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed