S-a schimbat modificarea! FCSB a redus prețul biletelor din peluză la jumătate, după ce fanii s-au revoltat pe rețelele de socializare!

FCSB a anunțat inițial astăzi că de luni se vor vinde biletele pentru partidele din Conference League, cu RSC Anderlecht, Silkeborg IF şi West Ham United.

750 LEI, VIP 2 – 500 LEI și VIP 3 – 300 LEI, la TRIBUNA 2 – Inelul 1 – 200 LEI, iar TRIBUNA 1 şi 2 – Inele 2 şi 3 – 100 LEI, dar șocant a fost pentru spectatori să vadă cât costă un bilet la peluză: 100 de lei, exact ca pe vremea când FCSB juca în grupele Champions League, cu Real Madrid sau Bayern Munchen.

Ar fi fost, conform gsp.ro, o pedeapsă din partea lui Gigi Becali, care a vrut să-și scoată banii pe amenzile încasate de FCSB de la UEFA din cauza scandărilor rasiste. Dar care a uitat că galeria a fost al 12-lea jucător cu Saburtalo și cu Dunajska Streda și a împins astfel echipa mai departe, aducând practic și bani în contul finanțatorului.

”Am mărit prețurile biletelor. Dacă vrei s-o vezi pe FCSB, plătești. Ești bogat, plătești! Nu mai există decât 500-600 invitații, deci și din bilete o să mai câștig cel puțin două milioane de euro”, a anunțat Gigi Becali, citat de GSP.ro.

Astfel, lumea a luat foc pe rețelele de socializare, mulți suporteri anunțând că nu vor mai veni și în grupe, iar mesajele preluate de toate presa au ajuns rapid și în birourile vicecampioanei. Care au revenit cu o modificare.

„Prețul unui bilet la peluze pentru fiecare dintre partidele din grupele UEFA Europa Conference League, unde FCSB le va întâlni, pe teren propriu, pe RSC Anderlecht, Silkeborg IF și West Ham United, va fi de 50 LEI”, a postat FCSB pe Facebook în urmă cu puțin timp.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed