Becali i-a pedepsit, fanii au erupt după ce au văzut prețurile biletelor pentru meciurile FCSB-ului din Conference League: `Vă bateți joc de noi!`

FCSB a anunțat astăzi că de luni va pune în vânzare biletele pentru partidele de acasă, din Conference League, unde le va întâlni, în ordine, pe RSC Anderlecht, Silkeborg IF şi West Ham United.

Suporterii nu s-au așteptat însă la așa ceva: s-au frecat la ochi când au văzut prețurile prohibitive puse inclusiv la peluze.

Dacă la VIP I, costă 750 LEI, VIP 2 – 500 LEI și VIP 3 – 300 LEI, la TRIBUNA 2 – Inelul 1 – 200 LEI, iar TRIBUNA 1 şi 2 – Inele 2 şi 3 – 100 LEI, șocant pentru spectatori este cât costă în peluză: 100 de lei au mai costat doar biletele pentru partida cu Real Madrid din grupele Ligii Campionilor, în 2006, și cu Bayern Munchen, în 2008.

”Vă bați joc de noi!”, au reacționat fanii imediat pe rețelele de socializare, când au văzut prețurile. Însă ce s-a întâmplat de fapt? Gsp.ro scrie că Gigi Becali a intervenit direct, modificând ceea ce stabiliseră inițial Mihai Stoica și Valeriu Argăseală.

Și asta pentru că Becali ar vrea să-și scoată amenzile primite cu Saburtalo și Dunajska Streda, 100.000 de euro din partea UEFA, din cauza unor scandări xenofobe și a unui steag pe care observatorul l-a interpretat ca fiind unul neonazist.

”Am mărit prețurile biletelor. Dacă vrei s-o vezi pe FCSB, plătești. Ești bogat, plătești! Nu mai există decât 500-600 invitații, deci și din bilete o să mai câștig cel puțin două milioane de euro”, a anunțat Gigi Becali, citat de GSP.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed