`Militarii` s-au încălzit cu un fost câine, înaintea derby-ului istoric cu Dinamo! Steaua armatei a învins-o pe Poli Iași, echipă pregătită de Claudiu Niculescu!

Doar 1.546 de spectatori au descins astăzi în ”Templu”, în Ghencea, ca să-i aplaude pe elevii lui Daniel Oprița și să-i susțină în meciul cu Poli Iași.

N-a fost vreun mare efort pentru Steaua Armatei ca să-și subordoneze adversarul, pregătit de pe bancă de un fost mare dușman al roș-albaștrilor, Claudiu Niculescu, și, de altfel, echipă cu pretenții de play-off.

Steaua a deschis scorul în minutul 22, când golgheterul Bogdan Chipirliu. Adi Popa a semnat reușita de 2-O, din minutul 63, finalizând cu o execuție de efect.

Ucraineanul Plokhotnyuk le-a dat emoții ”militarilor” în minutul 89, când a înscris și a făcut ca finalul de meci, jucat pe o vreme urâtă și ploiasă, să fie puțin mai atrenant. Moldovenii n-au mai avut timp să egaleze, s-a terminat 2-1 pentru Steaua.

Elevii lui Niculescu rămân cu 10 puncte în clasament, pe loc de play-off, ca și CSA Steaua,  care etapa următoare are parte de un duel istoric, în liga secundă cu Dinamo, vineri, 9 septembrie.

CSA Steaua: Dincă – Drăghici, Sabău, Wallace, Corbu – Balgiu, Ș. Pacionel Popa, Bodișteanu – Gheorghe, Chipirliu (cpt.)
Antrenor: Daniel Oprița

Poli Iași: Knoflach – Martac, Lică, Tincu (cpt.), Finică – Anton, Cristea, Marchioni, Hunte – Roman, Harrison
Antrenor: Claudiu Niculescu

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed