Adrian Mutu a vorbit despre țintele Rapidului în ultimele trei zile de transferuri

Chiar dacă Rapid se află pe primul loc la egalitate de puncte cu Farul Constanța, Adrian Mutu a fost întrebat dacă Rapid mai are nevoie de jucători și dacă este interesat de transferul lui Alexandru George Cîmpanu, mijlocașul celor de la Universitatea Craiova.

„Ne uităm la mai mulţi jucători, îi analizăm. Pe Alex îl ştiu de la Under 21, ştiu ce fel de jucător este, ştie și Craiova acest lucru.

Sunt mai mulţi jucători pe care îi analizăm, trebuie să vedem dacă se potrivesc pe stilul şi filozofia noastră. Nu pot să spun cu da sau nu dacă va veni el”, a spus Adrian Mutu.

Adrian Mutu și-ar dori ca selecționerul Edward Iordănescu să convoace cel puțin doi jucători de la Rapid pentru următoarea acțiune a echipei naționale.

„Cred eu că cel puţin doi ar trebui să facă parte din lotul echipei naţionale, dar aici este decizia lui Edi Iordănescu, el va decide.

Noi putem doar să-i sugerăm, poate că sunt şi subiectiv. Dar mi-ar plăcea pentru ei şi pentru clubul nostru să facă parte din lotul României.

Cristi Săpunaru, dacă se decide să revină şi dacă va fi convocat, are calităţile necesare să joace pentru echipa naţională. Depinde doar de el dacă vrea să revină. E un trend bun al fotbalului românesc în momentul ăsta, lumea s-a întors la stadion.

Ritmul a crescut în meciuri, liga s-a echilibrat şi ar fi important ca şi la meciurile echipei naţionale să avem rezultate pozitive pentru a continua acest trend şi mai departe, spre binele tuturor.

Suntem o echipă în formă, echipa care are cele mai multe victorii în campionat. Nicio echipă nu are şase victorii în momentul de faţă şi au venit cu ajutorul tuturor jucătorilor”,  a mai spus Mutu.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed