Ionuț Radu a fost desemnat jucătorul lunii în Serie A

Internaționalul român, Ionuț Radu, a fost desemnat de către cei de la WhoScored, jucătorul lunii in Seria A, având media notelor de 7.80 pentru cele 4 partide disputate în campionat.

Ionuț Radu a prins echipa ideală a lunii august în Serie A, portarul cedat sub formă de împrumut de Inter până vara viitoare a reușit să acumuleze cea mai mare medie dintre cei 11 fotbaliști selectați.

Foto:WhoScored

Performanța lui Radu merită cu atât mai multe aprecieri cu cât sezonul trecut a fost pus la zid de către fanii lui Inter, pentru o gafă care a trimis titlul de campioană rivalei din oraș AC Milan.

Portarul român a început și actualul sezon cu o gafă de proporții, atunci când a scăpat mingea în proprie poartă în prelungirile meciului, oferind cadou victoria celor de la Fiorentina. Cu toate acestea în acel meci, Ionuț Radu a fost ales cel mai bun jucător al echipei.

Ionuț Radu a făcut ”meciul vieții” în confruntarea cu AS Roma
După partida disputată pe Olimpico, jurnaliștii italieni au analizat prestațiile jucătorilor, iar Radu a primit laude pentru intervențiile salvatoare.

„A primit încredere deplină din partea lui Alvini, după greșeala din meciul cu Fiorentina.

A respins mingiile trimise de Pellegrini, Dybala și Abraham, dar adevăratul miracol l-a făcut prin devierea în bara transveraslă a loviturii lui El Shaarawy.

Nu a avut nicio vină la golul marcat de Smalling”, au scris italienii de la Tuttomercatoweb.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed