Măldărășanu câștigă duelul `uefantasticilor` de pe bancă! Hermannstadt e neînvinsă în Liga I, Craiova lui Rădoi e în criză

”Nu cred că am avut o ocazie clară de gol, fără atitudine, am fost apatici”, a ridicat din umeri Papp, dar a și punctat cu vorbe exact ceea ce a arătat în ploaia de la Mediaș mult lăudata Craiovă a lui Rădoi.

Și fără să se supere oltenii, dar fotbalul-șampanie arătat la debut cu Zorya Luhansk a cam răsuflat în ultimele meciuri, aduce mai degrabă cu o poșircă de la zaibăr.

Ce-or zice însă acești magnați care tot bagă mâna-n buzunare și tot cumpără când s-or uita acum la clasament? Pe primul loc în Liga I e Farul, pe 2 – Rapid, pe 3 e nou-promovata Petrolul, care n-a mai văzut un leu de vreo trei luni, iar locul al patrulea e ocupat de Hermannstadt.

Hermannstadt e poate surpriza cea mai mare. Nu doar că e pe locul 4 sau că a bătut-o pe Craiova, ci mai ales faptul că nimeni n-a bătut-o după ce a promovat în Liga I.

Și după ce au amenințat cu greva la antrenament fiindcă nu mai luaseră un salariu din epoca de bronz, vorba unui chibiț din colțul parcului, băieții lui Măldărășanu și-au văzut de treabă. Au luat banii, și apoi s-au bătut la fel ca până acum.

Daniel Paraschiv, fotbalist pe care a pus ochii Adrian Mutu de la Rapid, a reușit să dea lovitura în minutul 5O, și cu concursul jucătorului cerut de Rădoi la Craiova, Mitrea, și a înghețat tabela: 1-0.

”Pe cine să amendez? În primul rând, pe mine!”, a recunoscut Rădoi. Care privește în sus la sibieni în clasamentul Superligii.

Hermannstadt: Muțiu – Butean, Antoche, I. Stoica, Opruț – Biceanu, Mino Sota, Alhassan – P. Petrescu, D. Paraschiv, C. Popescu
Rezerve: Uțiu – Issah, Etienne, Al. Răuță, Balaure, Năstăsie, Oroian, Hora, Buhăcianu
Antrenor: Marius Măldărășanu

CS Universitatea Craiova: Lazar – Papp, Mitrea, Screciu – Hanca, Al. Crețu, Mateiu, N. Bancu – Baiaram, Koljic, An. Ivan
Rezerve: I. Popescu – Găman, Vătăjelu, Martic, Căpătînă, Vînă, Nistor, Cîmpanu, Markovic
Antrenor: Mirel Rădoi

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed