Discursul enigmatic al lui Dică de aseară, descifrat din interior: `După meci, îți verși amarul`!

Răvășit după înfrângerea categorică de la Ovidiu, antrenorul FCSB-ului a lăsat să se înțeleagă că s-ar putea să nu se mai regăsească pe banca vicecampioanei în viitorul apropiat.

”Poate că unii dintre ei nu ştiu la ce echipă sunt. Această echipă nu a jucat Conference League, a jucat Champions League. Conference nu este ceva extraordinar. Obiectivul acestei echipe este să ajungă în Champions League. Asta e.

Mă îngrijorează că primim goluri. Probabil, dacă voi fi în continuare la echipă, voi schimba strategia. Ceea ce îmi doresc eu să jucăm, nu se poate. Cât voi rămâne eu la echipă, nu ştiu. Vom vedea ce strategie vom adopta. Ce vreau eu nu se poate aborda.

M-am referit că dacă voi fi în continuare antrenorul echipei, voi aborda o altă strategie. Ce îmi doresc eu şi ce pot jucătorii mei, nu se poate. De când ne-am calificat le-am spus că vreau să văd plăcere, curaj. Mie jucătorii ăştia îmi plac, care au curaj, personalitate.

Îmi reproşez şi mie. Eu sunt primul care plătesc. Nu am putut să îi motivez pe jucători să aibă un meci în plus. Îmi dă fiori meciul cu West Ham”, a spus Nicolae Dică, la finalul meciului.

Mihai Stoica a reacționat după spusele lui Dică, interpretate în diverse direcții de multă lume. Nu se pune problema ca antrenorul să se fi gândit la demisie sau ca patronul să fi vrut să-l dea afară.

”După meci, îţi verşi amarul, ce să spui. Rămâne, nu pleacă. A spus o situaţie ipotetică, dacă voi rămâne. N-a spus că voi avea o discuţie să plec. Nu pleacă, rămâne. Acum o săptămână ne calificam după un rezultat excelent în deplasare. Nu se poate spune că Dică nu poate sau nu face.

Dică a calificat după o pauză de cinci ani echipa în grupele europene. Preluând o echipă care pierduse la Saburtalo. Sigur că a fost concentrare mare pe jocurile europene şi, nu neapărat relaxare, blocaj psihic îi spun eu în meciurile de campionat. N-am fost bine, dar cred că ne vom reveni. Pe noi ne interesează în campionat să nu cumva să facem vreo nefăcută”, a spus MM Stoica, la OrangeSport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed