David Popovici, de neoprit! După aurul cu ștafeta la Mondialele de juniori, Popovici e în finala de la 200 de metri liber cu cel mai bun timp!

David Popovici s-a calificat în această seară fără emoții în finala probei de 200 m liber, la Campionatul Mondial de înot pentru juniori de la Lima.

Elevul antrenorului Adrian Rădulescu a încheiat primul cele patru lungimi de bazin din seria a șaptea, cu 1:49.40 min, reușind astfel cel mai bun timp din serii.

Finala este programată la noapte, de la ora 2:17, ora României. De asemenea, de la ora 2:09, ora României, va începe finala de la 200 de metri fluture, cu Andra Gorecki printre finaliste.

Aissia Prisecariu și Rebecca Diaconescu sunt calificate în finala de la 100 de metri spate, care va fi de la 3:23, ora României.

Echipa României a trăit deja o primă seară magică la Campionatul Mondial de înot pentru juniori de la Lima. Sportivii români au reușit să cucerează azi-noapte o medalie de AUR (ștafeta de 4×100 m liber masculin – David Popovici, Alexandru Constantinescu, Ștefan Cozma și Patrick Sebastian Dinu) și una de ARGINT (Vlad Stancu la 400 m liber).

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed