Lovitura momentului în Superliga! Vinicius s-a întors în România. Cu cine va semna fostul fundaş al celor de la FCSB

Lovitura momentului în Superliga! Paulo Vinicius s-a întors în România. S-a aflat cu cine va semna fostul fundaş al celor de la FCSB care a plecat din România în urmă cu câteva luni, când i-a expirat contractul cu vicecampioana.

Paulo Vinicius nu a stat prea mult timp departe de România. După ce s-a despărţit de FCSB fundaşul brazilian va ajunge la FC Botoşani.

Lovitura momentului în Superliga!

FC Botoşani încearcă să se întărească. Kevin Boli ar putea pleca din Moldova. Este disputat de FCSB şi CFR Cluj, iar Botoşaniul încearcă să se întărească. S-a înţeles deja cu Paulo Vinicius care revine astfel în Superliga, conform digisport.ro.

Fundașul central brazilian este liber de contract, după ce și-a încheiat conturile cu FCSB, la finalul sezonului trecut. Deşi voia să se retragă, Paulo Vinicius nu este lăsat de echipele din România să-şi pună ghetele-n cui deşi are 38 de ani.

Fotbalistul de 38 de ani a bătut palma cu FC Botoșani, formație cu care va semna un contract valabil un an. Paulo Vinicius a mai evoluat pentru CFR Cluj și FCSB. În cariera sa, fundașul a mai jucat la Anapolis, Santa Clara, Leixoes, Olhanense, Leiria, Braga, Operario, Boavista și Apollon Limassol.

Fundașul central brazilian s-a aflat în discuții avansate cu cei de la Petrolul Ploiești, formație nou-promovată în Liga 1, însă, în cele din urmă, negocierile nu s-au concretizat. În ultimul sezon, la FCSB, Paulo Vinicius a bifat 25 de meciuri, cu 2 goluri marcate și o pasă decisivă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed