Emma Răducanu a şocat pe toată lumea! Surpriză uriaşă la US Open 2022. Nu a avut nicio şansă / Video

Emma Răducanu a şocat pe toată lumea! Surpriză uriaşă la US Open 2022. Nu a avut nicio şansă şi a fost eliminată chiar din primul tur al turneului pe care anul trecut reuşise să îl câştige.

Jucătoarea britanică Emma Răducanu, numărul 11 mondial şi deţinătoarea titlului la US Open, a fost eliminată din primul tur al turneului. A fost învinsă de franţuzoaica Alize Cornet, scor 3-6, 3-6.

Emma Răducanu a şocat pe toată lumea!

Răducanu, al cărei tată este român, a uimit lumea tenisului în 2021, când a devenit prima jucătoare din istorie care câştigă un turneu de Grand Slam venind din calificări. Ea s-a impus anul trecut la US Open fără să piardă niciun set pe parcursul competiţiei, învingând-o în finală pe canadianca Leylah Fernandez.

„Această înfrângere este dureroasă pentru că e turneul meu preferat şi am trăit aici emoţii imense anul trecut”, a declarat Emma Răducanu la conferinţa de presă pe care a susţinut-o după meciul cu Cornet.

În opinia britanicei, partea pozitivă a acestui eşec este că va elimina presiunea la care a fost supusă în ultimul an.

„Încep de la zero şi trebuie să o iau de la capăt. Nu ştiu câte locuri voi pierde, care va fi noul meu clasament…. probabil destul de jos. Dar să privim lucrurile în perspectivă: să fiu în top 100 la 19 ani, dacă cineva mi-ar fi spus asta anul trecut, aş fi semnat imediat. Va fi frumos să o iau de la capăt, să recapăt prospeţime”, a adăugat ea.

Înaintea eşecului de marţi, Emma Răducanu a fost eliminată în turul secund al primelor trei turnee de Mare Şlem ale anului, Australian Open, Roland Garros şi Wimbledon.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed