Cristiano Bergodi nu s-a mai abţinut! A făcut scandal după meci: ‘Nu stau să găsesc alibi’

Cristiano Bergodi nu s-a mai abţinut! A făcut scandal după meciul FCU Craiova – Sepsi 1-0. Suprinzător, nu a atacat arbitrajul, dar s-a enervat atunci când a fost întrebat de plecarea lui Bogdan Mitrea de la echipă.

Mai mult, Bergodi spune că nu este o tragedie că echipa sa a pierdut două meciuri consecutive în Superliga.

Cristiano Bergodi nu s-a mai abţinut!

„A fost o decizie controversată la golul lor. Mi s-a părut că l-a atins cu mâna pe Sidibe, dar nu stau să găsesc alibi. Mă gândesc la ceea ce trebuie să facem noi nu la arbitraj. Nu e o tragedie că am pierdut două meciuri.

Lăsaţi-mă cu Mitrea, dar nu mă mai interesează. Acolo au jucat alţii şi au jucat bine. Vom vedea dacă mai căutăm pe cineva, dar sunt mulţumit de jucătorii din lot”, a spus antrenorul celor de la Sepsi la finalul meciului, în direct la Digisport.

Sepsi a pierdut şi cu Rapid, dar şi cu FCU Craiova, dar Bergodi nu este supărat. Spune că va antrena mai mult echipa pentru ultimii 20 de metri. „Am avut o primă repriză bună când noi am avut ocazii şi ei au dat gol. În repriza a doua nu am jucat aşa de bine. Nu am fost lucizi, la fel ca în finalul meciului cu Rapid. Aşa am pierdut acest meci. Trebuie să lucrăm mai mult la ultimii 20 de metri. Azi, cu un om în plus nu am jucat bine pe benzi, dar cred că a fost criză de timp. Nu am făcut ceea ce a trebuit. Schimb în antrenament nu în faţa presei. „, a spus Cristiano Bergodi la finalul meciului, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed