Meci nebun la Târgu-Jiu! FCU Craiova a trăit periculos cu Sepsi. Arbitrajul, în centrul atenţiei

Meci nebun la Târgu-Jiu! FCU Craiova a trăit periculos cu Sepsi, iar arbitrajul a fost, din nou, în centrul atenţiei. FCU craiova venea după mai multe rezultate slabe, dar şi fără Andrea Compagno, vândut pentru 1,5 milioane de euro la FCSB.

Băieţii lui Marius Croitoru au arătat însă că ştiu să şi câştige, chiar dacă au jucat jumătate de repriză cu un om mai puţin.

FCU Craiova a trăit periculos cu Sepsi

FCU Craiova a jucat, din nou, ofensiv, dar cât timp a fost lăsată. Prima repriză a fost una în care arbitrajul VAR a fost în prim-plan. Mai întâi, cei de la Sepsi au avut un gol al lui Tudose, anulat corect de VAR. Apoi, gazdele au marcat prin înlocuitorul lui Compgano, Claudiu Bălan, dar arbitrajul video s-a implicat din nou şi golul a fost anulat corect.

Echipa lui Marius Croitoru ar fi trebuit să beneficieze de un penalty la intervenţia lui Ninaj la Gabi Iancu, dar de această dată VAR-ul nu a mai intervenit. Pe final de primă repriză s-a marcat şi singurul gol al meciului, cel al lui Sidibe.

În prelungiri, Sidibe a văzut un galben pe care nu ar fi trebuit să-l primească. Apoi, în repriza a doua, singurul autor al golului de la Târgu-Jiu a fost eliminat după al doilea galben. Cu un om în minus băieţii lui Croitoru au arătat că ştiu să se şi apere. S-a terminat 1-0 pentru FCU Craiova care a urcat pe locul 10, cu 10 puncte, în timp ce Sepsi e pe locul 9, cu acelaşi număr de puncte.

Echipele de start la FCU Craiova – Sepsi:

FCU Craiova (4-2-3-1): R. Popa (cpt.) – Negru, Duarte, Grigore, Huyghebaert – Asamoah, Dr. Albu – Sidibe, G. Iancu, Van Durmen – Cl. Bălan
Rezerve: Mogoșanu – Papadopoulos, Paramatti, Achim, Baeten, Marquet, Bahassa, Chițu, G. Ganea
Absent: Bauza (indisponibil)
ANTRENOR: Marius Croitoru

Sepsi OSK (4-3-3): Niczuly (cpt.) – Dimitrov, Ninaj, Bălașa, Dumitrescu – C. Matei, Păun, J. Rodriguez – Bărbuț, Tudorie, Ștefănescu
Rezerve: Began – Ispas, Ciobotariu, I. Gheorghe, Aganovic, Francisco Junior, Golofca, Achahbar, Rondon
Absent: Safranko (indisponibil)
ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Stadion: Municipal (Târgu Jiu)
Arbitru: Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca) / A1: Avram Valentin (Bucureşti), A2: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca) / Arbitru VAR: Dima Iulian (Bucureşti), Arbitru AVAR: Bârleanu Vlad (Bucureşti)

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed