Dinamo trăieşte periculos! Falimentul este aproape. Negocierile pentru vânzare, amânate din nou

Dinamo trăieşte periculos! Falimentul este aproape, iar negocierile pentru vânzarea clubului au fost amânate din nou. Este o veste cruntă pentru fanii lui Dinamo. Ziua decisivă pentru viitorul echipei din Ştefan cel Mare a fost un fiasco.

Dinamo are datorii uriaşe. Are 8 milioane de euro datorii, iar spectrul falimentului este din ce în ce mai apropiat.

Dinamo trăieşte periculos!

Deşi se credea că astăzi acționarul majoritar al lui Dinamo, Dorin Șerdean, va ceda clubul lucrurile nu s-au întâmplat aşa. Acesta a ajuns în Capitală și a discutat cu reprezentanții clubului și ai potențialilor investitori vizavi de cedarea pachetului de acțiuni. Tratativele sunt deschise, dar nu s-au finalizat. S-au amânat pentru miercuri, conform gsp.ro.

Negocierile de astăzi nu au adus niciun rezultat şi ar urma să fie reluate mâine, conform sursei citate. Se pare că Șerdean a tergiversat tratativele. Reprezentanții potențialilor investitori au transmis că au răbdare, dar îi nemulţumeşte modul în care decurg discuțiile.

Chiar şi aşa, cei care vor să investească la echipă vor rămâne ca sponsori. Oficialii dinamoviști au semnale din partea lui Dorin Șerdean că ar agrea cedarea acțiunilor, doar că acționarul majoritar speră să obţină cât mai mulţi bani pe acţiuni.

Reprezentanții investitorilor speră ca până mâine să se ajungă la un rezultat! La nivel financiar, Dorin Șerdean mai are o cerere. Vrea ca orice investitor care preia Dinamo să vireze o sumă de minim două milioane de euro în conturile clubului, o garanție pentru a evita episodul „Cortacero”.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed