Liviu Ciobotariu știe cum ar putea să o învingă pe CFR Cluj: ‘Este important să le pui adversarilor probleme’

FC Voluntari o întâlnește pe CFR Cluj miercuri, în etapa a opta a Superligii, de la 19:15. Liviu Ciobotariu speră ca elevii săi să reușească un rezultat bun, deși este conștient că va fi un meci foarte greu. Clujenii ocupă locul 10 în Liga 1 cu 9 puncte, în timp ce ilfovenii sunt pe 11, după ce au adunat 8 puncte.

„Trebuie să avem curaj, să fim pregătiţi mental în primul rând pentru acest joc, să putem scoate un rezultat pozitiv. Este un joc dificil, un joc greu, dar ne dorim să facem un joc foarte bun şi să scoatem un rezultat pozitiv.

Ne aşteaptă un program foarte greu, un program infernal, în următoarele trei meciuri întâlnim practic cele mai bune echipe din România, după părerea mea. Primul meci este cel mai important, cu CFR Cluj, campioana României, o echipă care a dominat în ultimele cinci sezoane campionatul, o echipă cu un lot foarte puternic, cu un antrenor foarte bun, Dan Petrescu”, a declarat Ciobotariu la conferința de presă.

Liviu Ciobotariu știe cum ar putea să o încurce pe campioana României.

„Când mergi la CFR este foarte important să pui probleme, ca să poţi scoate un rezultat pozitiv. Venim după o serie de jocuri neconvingătoare, mă refer în special la rezultate, n-am reuşit să câştigăm de patru meciuri, aşa că suntem foarte motivaţi.

E clar că va fi o partidă foarte grea pentru noi, pentru că şi CFR în ultimele două partide disputate acasă în campionat n-a reuşit să câştige, aşa că vor fi foarte motivaţi şi vor dori victoria”, a mai spus tehnicianul.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed