Ilie Năstase nu l-a iertat pe Patrick Mouratoglou: ‘La tenis nu cred că se pricepe’

Simona Halep a părăsit turneul de Grand Slam de la US Open, după ce a fost eliminată în primul tur de Daria Snigur, jucătoare venită din calificări.

Ilie Năstase nu s-a putut abține și l-a criticat în termeni duri pe antrenorul româncei. Fostul lider mondial spune că în opinia sa Patrick Mouratoglou nu prea se pricepe la tenis. În plus, a fost enervat și de atitudinea francezului în timpul meciului Simonei Halep.

”Eu, de băiatul ăsta, de antrenor, nu am auzit ca jucător. Cred că nu a jucat nici la turnee satelit. Poate că este un antrenor bun, nu știu, dar la tenis nu cred că se pricepe, după mine. Am văzut că el îi critică pe Nadal, că nu știu cum nu dă, pe Federer, că nu știu ce naiba face. El ce știe să dea? Că văd că îi critică pe toți?

Nu ai văzut ce față are, cum stă acolo, în lojă, zici că este statuie. În loc să sufere alături de ea, el își pune ochelarii de soare și vrea doar să fie văzut la televizor. Nu vezi că vrea să fie mai mare vedetă decât a fost vreodată în viața lui?”, a spus Ilie Năstase pentru Playtech.

Ilie Năstase îl provoacă pe francez să încerce să antreneze jucătoare mai slab cotate.

„De ce nu ia o jucătoare care nu este cunoscută să o ducă în top? Să vedem dacă poate. El ia doar dintre jucătoarele bune… Și eu pot să o antrenez pe Serena, nu este foarte dificil când este o sportivă foarte valoroasă. Este ușor! „, a mai spus fostul mare jucător de tenis pentru aceeași sursă.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed