Compagno a avut nevoie de câteva minute pentru a-l impresiona pe Mihai Stoica

Mihai Stoica a recunoscut că Andrea Compagno l-a surprins în momentul în care a semnat contractul cu FCSB. Italianul cumpărat de Gigi Becali de la FCU Craiova cu 1,5 milioane de euro și-a pus semnătura rapid pe contract fără să-l citească în prealabil.

Gestul atacantului l-a surprins pe Mihai Stoica.

„El, azi-noapte, nu a citit contractul, iar contractele noastre sunt stufoase! Dacă vreți să mă credeți. Dacă nu, asta e situația. Am mai avut din ăștia care se uitau așa… silabiseau. Dar el a semnat fără să citească. Impresarul putea să-i spună că a studiat și a fost ok, da contractul adus de Vali (n.r. – Argăseală) putea să fie altul. Nu a citit, dar a semnat”, a declarat Mihai Stoica, în platoul Orange Sport.

Mihai Stoica a vorbit și despre contractul italianului.

„Niciodată nu mi-a plăcut să dau cifre, dar dacă Gigi le dă, ce să facem? Are 15.000 salariu și la semnătură a luat 30.000”, a mai dezvăluit Mihai Stoica.

”Sunt foarte fericit pentru că am ajuns aici. Abia aștept să joc cât mai curând. Veniți la stadion, vă aștept. Forța roș-albaștri!”, a spus Compagno după ce a ajuns sub comanda lui Nicolae Dică.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed