Atmosferă de vis la meciul Serenei Williams. 29.000 de fani au susținut-o în primul tur la US Open. Video

Serena Williams a anunțat că se va retrage după turneul de la US Open. Americanca a debutat la New York cu o victorie, 6-3, 6-3 cu Danka Kovinic.

Serena a fost susținută din tribune de 29.000 de mii de fani, printre aceștia numărându-se și Mike Tyson, Martina Navratilova, fosta schioare Lindsey Vonn sau regizorul Spike Lee. Americanii i-au pregătit și o scenografie specială, spectatorii alcătuind din cartoane mesajul „We love Serena”.

Fostul lider mondial (locul 605 WTA) va avea un meci mult mai dificil în turul doi unde o va întâlni pe Anett Kontaveit, numărul doi mondial.

Serena va evolua și în proba de dublu. Aceasta va face pereche pentru ultima dată cu sora sa, Venus. Este pentru prima dată în ultimii 4 ani când cele două fac echipă la dublu la un turneu de Grand Slam.

Serena Williams își încheie cariera la US Open

Serena Williams a anunțat că se retrage la doar o zi distanță după ce a obținut prima  victorie în circuitul mondial după 14 luni la Toronto.

”Credeți-mă, nu mi-am dorit niciodată să aleg între tenis și familie. Nu cred că este corect. Dacă aș fi fost bărbat, nu aș scrie asta pentru că aș fi jucat și câștigat meciuri în timp ce soția mea făcea munca fizică de a ne extinde familia. Poate că aș fi fost mai mult un fel de ’Tom Brady’ dacă aș fi avut ocazia.

Nu mă înțelegeți greșit: îmi place să fiu femeie și mi-a plăcut fiecare secundă cât am fost însărcinată cu Olympia. Eram una dintre acele femei enervante care adora să fie însărcinate și lucrau până în ziua în care a trebuit să mă prezint la spital. Mulți oameni nu își dau seama că eram însărcinată în două luni când am câștigat Australian Open în 2017. Dar împlinesc 41 de ani luna aceasta și trebuie să dau ceva”, a spus Serena Williams pentru celebra revistă Vogue.

Americanca are în palmares 23 de titluri de Grans Slam: câte 7 la Australian Open și Wimbledon, 6 la US Open și 3 la Roland Garros.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed