Ce scrie presa internațională despre eșecul Simonei Halep: ‘Jocul româncei a fost dezordonat. Ultima dezamăgire…’

Simona Halep a fost eliminată surprinzător în primul tur la US Open după ce a pierdut în fața Dariei Snigur, 2-6, 6-0, 4-6. Jurnaliștii de la mai multe publicații au analizat jocul româncei, cei mai mulți scoțând în evidență rezultatele slabe înregistrate de constănțeancă de-a lungul timpului la Flushing Meadows.

„Visul american al Simonei Halep s-a oprit în fața numărului 124 WTA. New Yorkul nu a fost niciodată pe placul Simonei Halep. Numărul 7 WTA a avut o mare șansă la acest US Open.

În baza titlului de WTA 1000 de la Toronto și a colaborării cu Patrick Mouratoglou, Halep venea ca o mare favorită la US Open. A pierdut în fața modestei jucătoare din Ucraina, locul 124 WTA. Jocul româncei a fost dezordonat, aducându-i o mare dezamăgire dublei câștigătoare de Grand Slam. Acum trebuie să ia avionul spre casă mult mai devreme decât și-ar fi dorit”, au scris cei de la welovetennis.fr.

„A fost ultima dezamăgire dintr-un șir lung”

Cel mai bun rezultat înregistrat de Simona Halep la US Open a fost în 2015, atunci când a ajuns în semifinale. În 2017 și 2018 a pierdut în primul tur. În 2019 a fost eliminată în turul doi, în timp ce anul trecut s-a oprit în optimile de finală.

„Prima mare surpriză de la US Open 2022 a însemnat eliminarea Simonei Halep din primul tur, de către o sportivă venită din calificări, Daria Snigur. Alături de Caroline Garcia, Halep venea la Flushing Meadows ca una dintre cele mai în formă jucătoare din circuit. Dar românca a fost eliminată, după ce a dat de o sportivă de 20 de ani din Ucraina aflată la al 3-lea său meci oficial la nivel de WTA. A fost ultima dezamăgire dintr-un șir lung pentru româncă, la US Open”, au scris și cei de la wtatennis.com.

Distribuie articol:

COMENTARII

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed