Laszlo Balint, adevărul despre momentul în care a fost dat afară de la CSU Craiova: ‘Nu m-am cramponat de nimic’

Laszlo Balint a fost dat afară de la CSU Craiova după doar șapte meciuri în care a obținut două victorii, trei egaluri și două înfrângeri.

Demiterea antrenorului a avut loc chiar după ce CSU Craiova câștigase meciul cu marea rivală FCU Craiova. Antrenorul a povestit tot ce s-a întâmplat în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

„Nu m-am cramponat de nimic din contract. Până la urmă clubul nu a avut niciun argument contractual, să spunem juridic, de care să se lege la această demitere. Dar am considerat că dragoste cu sila nu se poate. Mai departe au fost discuțiile legate strict de hârtia de reziliere și asta a fost”, a declarat Laszlo Balint în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

Balint spune că nu a avut nicio discuție cu Mihai Rotaru, cel care l-a anunțat că a fost dat afară fiind Marian Copilu, directorul sportiv al clubului.

„I-am trimis un mesaj, după ce am fost înștiințat de această decizie, în care i-am mulțumit pentru colaborare. (…)Aici nu a fost o despărțire de comun acord, iar clubul și-a asumat acest lucru. Adică și-a asumat faptul că mă dă afară inclusiv public. Eu pot să zic că până la un anumit punct am comunicat. Am colaborat destul de bine cu domnul Rotaru, chiar dacă sunt convins că și dânsul și-ar fi dorit ca anumite transferuri să se facă un pic mai repede. Așa echipa ar fi fost mult mai pregătită pentru tot ce a însemnat debutul de sezon”, a dezvăluit antrenorul.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed