Eduard Pap nu s-a putut stăpâni. Ce l-a enervat după meciul CSU Craiova – FC Botoșani

CSU Craiova a câștigat meciul cu FC Botoșani, scor 1-0, cu un gol marcat în prelungiri. Eduard Pap s-a enervat cumplit, iar la finalul meciului și-a certat mai întâi colegii.

”Ce putem să spunem când luăm gol la ultima fază? Alegăm ca să nu zic ce din minutul 1 până în minutul 94 și luăm gol dintr-o fază care, în fine, nu mai contează, dintr-o fază în care avem șapte jucători sub linie și luăm gol”, a spus Eduard Pap după meci.

Fotbalistul a fost enervat și de o întrebare a unui jurnalist.

”Ți-au redus vizibilitatea colegii tăi la golul primit? A părut că puteai să faci mai mult”, a fost întrebarea reporterului.

”Nu știu, nu am văzut reluarea. Dacă tu zici că puteam să fac mai mult, înseamnă că te pricepi și la fotbal, la portari. O să mă uit cu antrenorul de portari. Vom analiza și vom vedea dacă puteam să fac mai mult sau nu”, a fost replica lui Pap.

Apoi Pap și-a continuat discursul mai liniștit.

Nu am putut menține scorul de 0-0 până la finalul meciului. Era un punct bun pe care cred că meritam să îl luăm. E prima înfrângere. Din păcate a venit azi, tot trebuia să vină odată, dar la cum a arătat jocul, nu trebuia să pierdem astăzi. Probabil vom mai câștiga și noi în minutul 94, la fel cum am pierdut astăzi.

Trebuie să fim bărbați, ne așteaptă un drum lung. Eu simt că trebuie să îmi iau revanșa față de cei de la Pitești. Nu a venit bine pauza asta pentru că am pierdut. Eu cred că era bine să jucăm cu FCSB așa cum trebuia, nu s-a jucat, nu am decis noi și trebuie să mergem înainte”, a mai spus Eduard Pap

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed