Primele declarații ale Simonei Halep după eliminarea de la US Open: ‘Totul m-a surprins’

US Open este turneul de Grand Slam la care Simona Halep a înregistrat de-a lungul timpului cele mai slabe rezultate. Anul acesta românca nu a reușit să treacă de primul tur fiind învinsă de Daria Snigur (124 WTA), jucătoare venită din calificări.

Simona a încercat să explice ce s-a întâmplat în timpul meciului. A vorbit despre numeroasele erori pe care le-a comis (30) și a descris jocul adversarei drept „ciudățel”.

„Consider că a jucat un tenis extraordinar, a făcut un meci foarte bun. Am jucat un pic sub presiune pentru că a avut niște mingi foarte precise, foarte aproape de linie, foarte apăsate… Nu prea a sărit mingea și a jucat destul de iute.

Aș putea să mai spun că nu am găsit soluții pentru meciul de astăzi și îmi pare rău că am pierdut, bineînțeles, dar adversara mea a jucat foarte bine astăzi și cred că a meritat să câștige pentru că pe final am făcut și niște greșeli destul de ușoare. Puteam să revin, nu se știa ce se putea întâmpla, dar nu am găsit soluția potrivită astăzi.

E o jucătoare foarte talentată, jocul ei mi-a pus cele mai mari probleme. Dă niște lovituri pe care nu prea le-am așteptat, nu am mai jucat niciodată împotriva ei. Are un tenis destul de ciudățel, dar destul de bun, pune presiune și lovește mingea din orice poziție, dă foarte bine.

Totul m-a surprins și, din păcate, nu am reușit să găsesc soluții astăzi. Îmi pare rău, dar asta este viața și ăsta e sportul, mergem înainte. Nu e o înfrângere ușoară, dar nu am ce să fac”, a spus Simona Halep, pentru Eurosport.

Câți bani a primit Simona Halep

Simona Halep, care a participat pentru a 12-a oară la Grand Slamul american, a fost eliminată pentru a patra oară în runda inaugurală. Cea mai bună performanţă la US Open a fost calificarea în semifinale, în 2015.

Pentru prezența în primul tur de la US Open 2022, Simona Halep a primit un cec în valoare de 80.000 de dolari și 10 puncte WTA.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed