Vestea momentului pentru fanii lui Dinamo! Pe ce stadion vor să se mute câinii? Variante surpriză pentru echipa lui Burcă

Este vestea momentului pentru fanii lui Dinamo! S-a aflat pe ce stadion vor să se mute câinii. Sunt mai multe variante surpriză pentru echipa lui Burcă. Formaţia din Ştefan cel Mare nu mai vrea să joace la Clinceni şi are mai multe variante de a-şi disputa meciurile pe un alt stadion.

Dinamo trăieşte periculos şi în liga a doua. Clinceniul nu a a fost un stadion norocos pentru câini. Au pierdut două meciuri acolo şi urmează să-şi schimbe casa.

Vestea momentului pentru fanii lui Dinamo!

Şefii lui Dinamo negociază cu primarii din Voluntari şi Chiajna pentru a-şi disputa acolo meciurile de acasă. Cu datorii uriaşe, de circa 8 milioane de euro, şi aflată în pragul falimentului, Dinamo încearcă să schimbe strategia.

Dacă pentru meciul cu echipa Armatei, CSA, din weekendul 10/11 septembrie, se va lua în calcul să se dispute pe Național Arena, restul partidelor se vor putea juca la Voluntari sau la Chiajna. Până când și-au modernizat propria arenă, ilfovenii de la FC Voluntari au fost gazde pe „Ștefan cel Mare”.

Mai mult, nu s-a renunțat la ideea de a disputa partidele de pe teren propriu pe arena „Arcul de Triumf”. Miercuri, urmează să fie o întâlnire cu primarul Pandele pentru a vedea care sunt clauzele pentru ca Dinamo să joace la Voluntari, conform gsp.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed